Arbeidsomstandigheden

FWF

Tailor & Stitch is sinds 2013 actief lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. FWF is opgericht door verschillende partijen uit de textielindustrie. Door de verscheidendheid van de belanghebbenden wordt FWF ook wel 'multistakeholder initiative' (MSI) genoemd. Dankzij de transparantie en structuur biedt FWF volledige geloofwaardigheid voor bedrijven die zich bij de stichting aansluiten.

 

Samen met hen en onze leveranciers verbeteren wij actief arbeidsomstandigheden in de fabrieken. We mogen trots vertellen dat wij de “good” status van Fairwear hebben verworven en monitoren wij 100% van onze productie locaties. Toch is dit voor ons nog niet voldoende. Samen met ons eigen kantoor in India, vanwaar de fabrieken worden gecontroleerd op kwaliteit en arbeidsomstandigheden, zetten wij de puntjes op de 'i' om te zorgen dat de omstandigheden voor de arbeiders die aan onze producten werken nog verder verbeteren. Meer informatie over Fairwear Foundation vindt u hier.

 

Fairwear Foundation is in 2017 door onder andere 'Schone Kleren Campagne' uitgeroepen tot beste partner voor het verbeteren van de arbeidsomstadigheden in productielanden. Lees het complete rapport hier.

 

Tailor & Stitch Performance check 2018

Social report 2018

Tailor & Stitch Performance check 2017

Social report 2017

Tailor & Stitch Performance check 2016

Social report 2016

Tailor & Stitch Performance check 2015

Social report 2015

Tailor & Stitch Performance check 2014

Social report 2014

Tailor & Stitch Performance check 2013

Social report 2013

Meer informatie over onze duurzame productiemogelijkheden

Heeft u vragen over hoe we voor u een passend bedrijfskledingproject kunnen opstarten?

Bel of mail:

+31(0)85-2733511
-