Nieuws

Tailor & Stitch gaat de grens over naar Guse Transport & Logistik

8-4-2019

Tailor & Stitch goes international. Samen met Zijlstra Beroepskleding hebben wij een mooie kledinglijn ontwikkeld voor het Duitse transport bedrijf Guse Transport & Logistik. Het heldere blauw uit hun logo als basiskleur gecombineerd met stijlvol donkergrijs en reflecterende zilveren stripings, zo zijn de chauffeurs van Guse overal te herkennen.

 

 

Nieuwe huisstijl kleding voor Portena Logistiek

13-2-2019

Zojuist is de nieuwe kledinglijn van Portena uitgeleverd. Deze collectie hebben we in samenwerking met YoWorkwear zo ontworpen dat hij perfect aansluit op hun huisstijl. Omdat de dragers actief werk doen hebben we in gedachten gehouden dat de kleding comfortabel draagt. Ook aan de veiligheid is gedacht, door op elk item reflectie stripings aan te brengen zijn de medewerkers van Portena altijd goed zichtbaar.

 

 

Bedrijfskleding de nieuwste modetrend

15-1-2019

Bedrijfskleding is allang niet meer iets om je voor te schamen, maar nu is het zelfs de nieuwste modetrend aan het worden. Wij zijn het hier helemaal mee eens! Bekijk dit leuke filmpje van AD hier.

 

Duurzame Softshell

10-1-2019

Per jaar gebruiken we met z'n allen bijna anderhalf miljard plastic flessen. Wist je dat petflessen 100% recyclebaar zijn? Wij maken al onze Thirtyfour softshell modellen van 100% gerecycled PET polyester, zo bestaat 1 softshell jas gemiddeld al uit 85 petflessen! Deze stof verbruikt ook nog eens 60% minder energie, 32% minder uitstoot van CO2 en wordt er 94% minder water gebruikt dan reguliere polyester. Daarnaast helpt het recyclen van PET flessen mee aan het voorkomen van het vergroten vande plastic soup. Stel nu eenvoudig een duurzame softshell samen via de Thirtyfour configurator door hier te klikken.

 

 

Kerstvakantie

19-12-2018

Namens het hele Tailor&Stitch team wensen wij iedereen een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar. Op 2 januari zijn wij weer bereikbaar op kantoor.

 

 

Kleding configurator

3-12-2018

 

Vorige week zijn we live gegaan met onze kleding configurator, een enorme klus maar we zijn erg tevreden met het resultaat. Voor ons eigen merk Thirtyfour, dat staat voor hoogwaardige huisstijl werkkleding hebben we dit programma speciaal laten ontwikkelen. Voor iedereen makkelijk te gebruiken, zo kan de dealer direct met de eind gebruiker een softshell of jack samenstellen uit een aantal voorraadkleuren, verschillende reflectie strepen en zipper pullers. En doordat de productie volledig in eigen beheer wordt verzorgd, kunnen bepaalde modellen al vanaf 5 stuks uniek voor je geproduceerd worden met een levertijd van circa 8 weken. Voor specifieke design wensen helpen onze stylisten natuurlijk graag mee met realisatie van je idee. Stel nu je eigen ontwerp samen door hier te klikken.

 

 

Corporate Fashion Award

16-11-2018

 

Super trots! in samenwerking met Moderna textielservice hebben wij een mooie en duurzame collectie ontwikkeld voor Huuskes B.V. Met deze collectie zijn we genomineerd voor de Corporate fashion award in de categorie workwear. Afgelopen donderdag was de award show, waar de collectie dan ook als winnaar uit de bus kwam. Volgens de jury stak de collectie er met kop en schouders boven uit door het totaalbeeld. Alles zat er op en aan, een zeer uitgebreide collectie voor zowel mannen als voor vrouwen.

 

Meer informatie over onze duurzame productiemogelijkheden

Heeft u vragen over hoe we voor u een passend bedrijfskledingproject kunnen opstarten?

Bel of mail:

+31(0)85-2733511
-