Over Tailor & Stitch

Tailor & Stitch ontwerpt, adviseert en produceert kleding voor bedrijven. De organisatie is ontstaan uit een overname van het toenmalige bedrijf 'Company Colors' wat in 1996 is opgericht. Sinds oktober 2015 is Tailor & Stitch gevestigd in Sneek. Als producent van corporate workwear en private label aan groothandels en wasserijen.  Door de flexibele en  professionele  aanpak heeft het de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en wordt er tegenwoordig naast Nederland ook in Duitsland en België geleverd.‚Äč
 
De visie van Tailor & Stitch is om iedere unieke organisatie de mogelijkheid te bieden tot een even unieke corporate collectie. Uiteraard zijn daar wel minimums aan verbonden, maar doordat Tailor & Stitch uitsluitend werkt met middel grote ateliers is het mogelijk  om  relatief  'kleine' oplages  te  produceren.  Het beschikt  over een eigen ontwerp  afdeling welke de  mogelijkheid biedt om  geheel vrijblijvend in samenspraak  met de  opdrachtgever een  eigen kledinglijn in de  desbetreffende  huisstijl  te ontwerpen.

 

De kleding worden veelal in India geconfectioneerd, Tailor & Stitch heeft daarom in 2010 besloten om een eigen kantoor en warehouse op te zetten in Delhi. Vanuit hier stuurt een team van specialisten de verschillende productielocaties aan. Zij zorgen voor goede tussen- en eindcontroles maar ook voor een vlotte afhandeling van sampling. Tevens worden de stoffen vanuit hier aangeleverd en op voorraad gehouden voor eventuele repeat-orders. Afhankelijk van de specifieke wensen en financiële kaders van de eindgebruiker wordt er een keuze  gemaakt waar en hoe de productie wordt ondergebracht.

 

 
 

Meer informatie over onze duurzame productiemogelijkheden

Heeft u vragen over hoe we voor u een passend bedrijfskledingproject kunnen opstarten?

Bel of mail:

+31(0)85-2733511
-