Wagenborg passagiersdiensten

Wagenborg Passagiersdiensten B.V., een divisie van de Koninklijke Wagenborg te Delfzijl, vervoert al bijna honderd jaar ieder seizoen honderdduizenden bezoekers naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Wagenborg Passagiersdiensten is, zeker bij het grote publiek, de meest bekende divisie van Wagenborg. Met een geschiedenis van prachtige ontmoetingen, stormachtige overtochten en vooral toegewijde mensen. Kwaliteit ten aanzien van dienstverlening en materiaal staan daarbij voorop.
 
Tailor & Stitch B.V. is in 2011 benadert om een volledige corporate kledinglijn in productie te nemen voor Wagenborg. Hierin moest professionaliteit, herkenbaarheid en uitstraling centraal staan. Gekozen is voor hoogwaardige doeken en veel details om een uiteindelijke unieke kledinglijn te produceren. De moeilijkheid in deze collectie waren de uiteenlopende functies; van kapiteins tot ticket controleurs, van matrozen tot horeca personeel. 
 
Er is zowel een zomer als winterpakket geleverd, waarbij gelet is op de kwaliteiten en soms onstuimige weersomstandigheden op zee. O.a. gevoerde jassen, waarbij de bodywarmer uitgeritst en apart gedragen kan worden, wollen jassen voor de kapiteins met goud gallon en epauletten. Tevens is er voor gekozen om de stoffen van de broeken terug te laten komen in de bovenkleding waardoor de collectie één geheel wordt. Knopen met logo, tapes in huisstijl kleur en reflectie logo's laten deze lijn uit het oog springen.