Thirtyfour®

Het merk Thirtyfour® staat voor 34 graden Celsius, wat de uitgebalanceerde buitentemperatuur is voor een menselijk lichaam. Bij deze temperatuur straalt het net zoveel warmte af als het terug ontvangt. Tailor & Stitch BV maakt gebruik van water-, winddichte en ademende PU-liners, welke achter het buitenmateriaal van het waterdichte kledingstuk worden geplaatst en afgetaped worden op de stiknaden. Hierdoor garandeert het een 100% waterdichtheid en houdt het kledingstuk toch nog de flexibiliteit van een comfortabel model.

 
Het allround pilotjack is verkrijgbaar in 3 verschillende belijningen waarbij de kleur zelf gekozen kan worden. De buitenlaag van deze kleding is een slijtvaste Invista Cordura®, waarvan Thirtyfour® verschillende kleuren op voorraad heeft liggen. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf 5 stuks van één model in eigen kleurencombinatie te maken. Tevens kan optioneel gekozen worden uit 4 verschillende soorten reflectiematerialen voor zowel op de body, broekspijpen als de mouwen. Desgewenst kan de kleding binnen 8 weken geleverd worden.
 
Kledingconfigurator
Het is nu nog makkelijker om de kleding zelf samen te stellen met de speciaal voor Thirtyfour® ontwikkelde kleding configurator. Je kunt kiezen uit verschillende modellen om vervolgens een basiskleur, accentkleur, stripings en zipperpullers uit te kiezen. Probeer het zelf eens uit door hier te klikken. 


 

 

Neem voor meer informatie telefonisch contact op 085 2733511 of kijk op de website www.thirtyfour.eu

Meer informatie over onze duurzame productiemogelijkheden

Heeft u vragen over hoe we voor u een passend bedrijfskledingproject kunnen opstarten?

Bel of mail:

+31(0)85-2733511
-